"Pas als je loslaat wat niet meer bij je past, ontstaat er ruimte."

LMTLSS I Laura de Faber coacht hoopopgeleide vrouwen die op een kruispunt in hun leven staan. Gouda

Coaching

We staan allemaal wel eens op een kruispunt in ons leven of carrière,

maar dat is niet altijd fijn. Het kan zelfs voor onzekerheid, terugkomende onplezierige gedachten en onprettige emoties en lichamelijke uitingen zorgen. 

 

Ben je een hoogopgeleide twintiger, dertiger of veertiger met (of ambieer je) een leidinggevende rol of functie? Wil je je krachtiger voelen en krachtiger zijn? Mijn naam is Laura de Faber en ik help je graag. Ik help je met ontdekken wat voor jou er werkelijk toe doet door op zoek te gaan naar wat er leeft in jouw binnenwereld. Dat betekent ook afscheid nemen van dat wat je nu niet meer helpt. Zodat je weer op een fijne en krachtige manier in het leven kan staan en kan zijn wie je bent.

 

Dat doe ik door jouw eigenheid te ondersteunen en je vaardigheden om tot een oplossing te komen te vergroten. Ik help je (soms letterlijk!) los te laten en anders vast te houden, met mededogen naar jezelf te kijken en te koesteren wat er al wel is. Waarbij al je zintuigen ingezet worden om te ervaren wat is en kan zijn. Dat doen we in een huiselijke omgeving en midden in de natuur.

 

Dit werk doe ik met veel liefde en vanuit professionele en persoonlijke ervaring. Ook ik stond (en sta uiteraard nog wel eens) op een kruispunt in m'n leven. Iemand heeft mij toen geholpen, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in dat ik nu keuzes maak die veel beter bij mij passen. En dat gun ik jou ook!

 

Hoofd (denken), hart (voelen) en buik (doen) onderzoeken en (lijfelijk) ervaren, is de basis van mijn begeleiding. Ik coach in het ‘hier en nu’ en ben opgeleid als waarderend, progressiegericht, systemisch en haptonomisch coach.

 

In een kosteloos intakegesprek verken ik graag je vraag en behoefte en bepalen we samen of ik jou mag helpen bij je ontwikkeling.

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Bel me +31 (0)6 233 67 021 of mail me info@lmtlss.nl.


Warme groet, Laura