"Pas als je loslaat wat niet meer bij je past, ontstaat er ruimte."

LMTLSS I Laura de Faber coacht mensen die op een kruispunt in hun carriere of leven staan en helpt om een betekenisvolle eerstvolgende stap te zetten. Progressiegerichte coach in Gouda.

Coaching

We staan allemaal wel eens op een kruispunt in ons leven of carrière,

maar dat is niet altijd fijn. Het kan zelfs voor onzekerheid, terugkomende onplezierige gedachten en onprettige emoties en lichamelijke uitingen zorgen. 

 

Ben je een hoogopgeleide twintiger, dertiger of veertiger met (of ambieer je) een leidinggevende rol of functie? En sta je voor je gevoel op een kruispunt in je carrière of leven? Mijn naam is Laura de Faber en ik help je graag. Ik help je met onderzoeken wat voor jou er werkelijk toe doet en help je een betekenisvolle volgende stap zetten. 

 

Dat doe ik door jouw autonomie te ondersteunen en je competentie om tot een oplossing te komen te vergroten. Samen gaan we opnieuw kijken en mogelijke grenzen verkennen. Ik help je (soms letterlijk!) los te laten en anders vast te houden, met mededogen naar jezelf te kijken en te koesteren wat er al wel is. Waarbij al je zintuigen ingezet worden om te ervaren wat is en kan zijn. Dat doen we in een huiselijke omgeving en midden in de natuur.

 

Dit werk doe ik met liefde en vanuit professionele en persoonlijke ervaring. Ook ik stond (en sta uiteraard nog wel eens) op een kruispunt in m'n leven. Iemand heeft mij toen geholpen, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in dat ik nu keuzes maak die veel beter bij mij passen. En dat gun ik jou ook!

 

Hoofd (denken), hart (voelen) en buik (doen) onderzoeken en (lijfelijk) ervaren, is de basis van mijn begeleiding. Ik coach in het ‘hier en nu’ en ben opgeleid als progressiegericht, systemisch en haptonomisch coach.

 

In een kosteloos intakegesprek verken ik graag je vraag en behoefte en bepalen we samen of ik jou mag helpen bij je ontwikkeling.


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Bel me +31 (0)6 233 67 021 of mail me info@lmtlss.nl.


Warme groet, Laura