Laura de Faber van LMTLSS. Illustratie ontworpen door Mr. C. van www.push-pinraw.com

Hallo, ik ben Laura!

Ik heb de leukste baan van de wereld, want ik help mensen in organisaties met groeien. Individueel en als collectief. HR-managers zetten mij als coach in om hun hoogopgeleide twintigers, dertigers of veertigers, al dan niet met een leidinggevende rol, individueel te coachen. Ik help met name om denken, voelen en doen weer synchroon te krijgen. Managementleden, directeuren of HR-managers vragen mij om hen te helpen met het inzichtelijk krijgen van wat er werkelijk tussen hen en de mensen in de organisatie gebeurt. Omdat ze het gevoel hebben dat ze gezamenlijk meer voor elkaar kunnen krijgen dan nu het geval is. Naast coach ben ik namelijk ook interactiespecialist. Ik help inzichtelijk maken wat mensen werkelijk zeggen en doen en hoe dat bijdraagt aan de bedoeling van de organisatie. Zodat jullie met die kennis een gerichte (en vaak andere) keuze kunnen maken voor de toekomst. 

 

Ik woon samen met Erwin en onze twee kinderen, Tijn en Senna. Samen brengen we graag uren door in de tuin of op het water. Ik geniet met volle teugen van ons samen zijn. Wat een rijkdom!

 

Mijn bedrijfsnaam LMTLSS, ofwel limitless, betekent grenzeloos. Een prachtig thema! Want wat gebeurt er als grenzeloosheid aanwezig is? Bijvoorbeeld grenzeloze zekerheid of uitdaging of liefde? En wat gebeurt er als het afwezig is? Wanneer helpt het jou of je organisatie en wanneer niet? Ik geloof in jezelf kunnen en mogen zijn, waar dan ook. Alleen, maar vooral samen. Dus dat alles wat er voor eenieder in basis toe doet er mag zijn, zonder uitzonderingen! Daar maak ik me dan ook hard voor, thuis in het gezin en bij klanten als ik aan het werk ben. Wat zal de wereld er mooi uitzien als iedereen met elkaar zichzelf kan en mag zijn!

 

De afgelopen 20 jaar heb ik in diverse branches en functies gewerkt. Als organisatieadviseur, verandermanager, projectmanager, portfoliomanager, facilitator, trainer en coach. Ik zie razend snel het mooie van mensen, zelfs als ze dat zelf nog niet doorhebben. Dat blijkt een gave en heeft me in al mijn functies en rollen enorm geholpen om dichtbij mensen te mogen komen zodat de meest prachtige dingen kunnen ontstaan.

 

In mijn werk maak ik gebruik van diverse technieken. Ik werk progressiegericht en waarderend onderzoekend. Samen onderzoeken jij en ik wat er op handelingen niveau gebeurt, wat er anders zou zijn als je geen probleem meer ervaart en wat je al wel lukt. Ook werk ik sociaal constructionistisch en systemisch. Hiermee laat ik je ervaren wat er in het systeem gebeurt en daardoor mogelijk onbewust in stand gehouden wordt, welke diverse perspectieven aanwezig zijn en wat jij daarin kan veroorzaken. En ik werk graag met haptische werkvormen, waarbij niet alleen je hoofd aan het werk gezet wordt, maar ook je hart en je zintuigen bijdragen aan het ervaren van wat er gebeurt en waar je naartoe wilt. In essentie zijn dit allemaal handvatten om (anders) te kunnen denken, kijken, voelen en doen en vooral om bewust (al dan niet samen) jezelf te zijn. Op LinkedIn vind je precies wat ik aan cursussen, trainingen en opleidingen heb gevolgd. (Zie de link in de footer van deze website.)

     

Met al mijn aandacht ben ik aanwezig, vol enthousiasme en met een grote glimlach. Hetzelfde kan ik voor jou of je organisatie doen. Met liefde zelfs! Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op +31 (0)6 233 67 021. Of mail me op info@lmtlss.nl.

LMTLSS. Laura de Faber. With a focus on curiosity, rather than knowing or being right, possibilities are limitless.