Laura de Faber van LMTLSS. Illustratie ontworpen door Mr. C. van www.push-pinraw.com

Hallo, ik ben Laura!

Ik heb de leukste baan van de wereld, want ik help mensen met groeien. Individueel en als collectief.

 

Samen met Erwin en onze twee kinderen, Tijn en Senna, woon ik in Gouda. We brengen graag uren buiten door, in de tuin en op het water. Ik geniet met volle teugen van ons samen zijn. Wat een rijkdom! Ik ben graag alleen én ik ben graag onder de mensen. Van gezellig samen zijn met vrienden en van mijn tochtjes over de Reeuwijkse Plassen met m'n roeimaatjes, geniet ik enorm. 

 

Mijn bedrijfsnaam LMTLSS, ofwel limitless, betekent grenzeloos. Een prachtig thema! In eerste instantie heb ik deze naam gekozen omdat ik geloof in grenzeloze mogelijkheden. Jij bent immers je eigen beperking! ‘Grenzeloosheid’ gaat echter hand in hand met ’grenzen’, ze kunnen niet zonder elkaar. De vraag is of je je eigen mentale en fysieke grenzen en grenzeloosheid herkent en of het jou in je (werkende) leven helpt. Ik geloof in jezelf kunnen en mogen zijn, waar dan ook. Alleen, maar vooral samen. En dat blijkt in de praktijk nog wel eens lastig. Maar ook daarin heb je een keuze. Daar maak ik me dan ook hard voor. Wat zal de wereld er mooi uitzien als iedereen écht met elkaar zichzelf kan en mag zijn!

 

De afgelopen 20 jaar heb ik als trainer, coach en (interim) project- en organisatieadviseur gewerkt in zowel de profit als non-profit sector. Ik ben gespecialiseerd in menselijke interactie en het in lijn brengen van denken, voelen en doen. Ik leg graag een hart-verbinding en zie razend snel het mooie van mensen, vooral als ze dat zelf nog niet doorhebben. Dat blijkt een gave en helpt me enorm om dichtbij mensen te mogen komen. In mijn werk sluit ik aan bij jou en bij dat wat voor jou relevant is én ik bied je andere inzichten en nieuwe perspectieven. Ik kan je immers pas echt helpen als ik uit jouw comfort-zone blijf.


Ik werk progressiegericht en waarderend. Ik ondersteun jouw autonomie en verhoog je competentie doordat we onderzoeken wat je al wel lukt. Ook werk ik sociaal constructionistisch en systemisch. Hiermee laat ik je ervaren wat er in het systeem gebeurt, welke diverse perspectieven aanwezig zijn en wat er nog ontbreekt. En ik ben Haptonoom in opleiding en werk graag met haptische werkvormen, waarbij niet alleen je hoofd aan het werk gezet wordt, maar vooral je lichaam bijdraagt aan jouw leven. Het herkennen en erkennen van de signalen van je gehele lichaam helpt om in essentie betere keuzes voor jezelf te maken. Dit zijn allemaal handvatten om (anders) te kunnen denken, kijken, voelen en doen en vooral om bewust (al dan niet samen) jezelf te kunnen zijn.

     

Met al mijn aandacht ben ik aanwezig, vol enthousiasme, een tikkeltje direct, maar altijd met een grote glimlach. Hetzelfde kan ik voor jou of je organisatie doen. Met liefde zelfs! Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op +31 (0)6 233 67 021. Of mail me op info@lmtlss.nl.

LMTLSS - Laura de Faber. With a focus on curiosity and being, rather than knowing or being right, possibilities are limitless.